Mode og miljø

Lad modeguruerne inspirere din boligindretning

Er du både vild med modetøj, såvel som med boligindretning? Så kan du med fordel lade dig inspirere af, hvordan de store modeguruer indretter sig i deres boliger. Der er masser af gode tips og tricks at finde, når man ser på, hvordan de har indrettet deres overdådige luksusvillaer. Også selvom du måske ikke lige frem selv er indehaver af en lige så luksuriøs bolig. Så læs med her og få gode råd.

Blandt modeguruerne er intet overladt til tilfældighederne

Modeverdenen er kendetegnet ved en række verdenskendte designere og såkaldte “influencers”. Her kan nævnes navne som Giorgia Armani, Donatella Versace og Stella McCartney. Det er disse folk, som på mange måder sætter standarden for, hvad der er in, og hvad der er yt. De formår at skabe denne gennemgående fortælling i modeverdenen via det, som de fleste vil omtale som god smag, og blandt guruerne er der da ej heller noget som helst, der er overladt til tilfældighederne. Det samme gør sig gældende, hvis man ser nærmere på deres ofte overdådige kæmpevillaer. Disse er typisk indrettet luksuriøst, og de fleste mennesker ville nærmest falde bagover, hvis de fik en guidet tur af ejerne.

Kunst og plakater på væggene

Noget, der går igen blandt modeguruernes boligindretning, er deres hang til flot kunst på væggene. Du kan kopiere dette i din egen bolig. Enten ved selv at købe antik eller kontemporær kunst, eller eventuelt ved at købe de i øjeblikket ultrapopulære plakater, som kan fås i et væld af kategorier og afskygninger.

Tidens farver dominerer modeikonernes indretning

En anden ting, der går igen blandt modeikonerne, er deres brug af tidens farver. Det er ikke nogen hemmelighed, at der i modeverdenen er en tendens til, at modefarver skifter fra år til år. Her er modeikonerne gode til konstant at opdatere deres boliger, således at de er en del af farve-tidsånden.

Her kan du selv lad dig inspirere. Du kan f.eks. lade størstedelen af din bolig være malet hvid, som trods alt er tidsløs farve som aldrig synes at gå af mode. Enkelte vægge i boligen kan du så fra tid til anden male i andre farver. Her er det så opgaven at lade sig inspirere af, hvilke farver der hitter netop nu i modeverdenen.

Lav dit eget luksuriøse walk-in-closet

Det er næppe nogen overraskelse, når det konstateres, at de helt store modeguruer ofte har kæmpe walk-in-closets til deres typisk enormt store samlinger af modetøj. Visse af modeikonerne har endda til tider en hel etage, som udelukkende er beregnet til deres tøj.

Også her kan du med fordel lade dig inspirere. Du har formentlig masser af flotte toppe, såvel som en masse andet flot modetøj, og det kan du med fordel opbevare i et walk-in-closet. Netop walk-in-closets hitter i disse år, og du kan sagtens lave et til dig selv. Det kræver naturligvis, at du har pladsen til det i din bolig. Her er det et spørgsmål om at være kreativ, og måske finde den ekstra lille plads i boligen hvor man kan sætte en gipsvæg op, for på den måde at lave et dedikeret område til dit tøj. Der er masser af guides på internettet om, hvordan du bygger dit eget walk-in-closet, såvel som hvordan du indretter det med hylder og skabe.

Kommentarer lukket til Lad modeguruerne inspirere din boligindretning
ashe