Mode og miljø

Tommy Hilfiger – et amerikansk modeikon

Holder man af den afslappede livsstil, hvor det handler om dejligt samvær med venner og bekendte, barbecue i haven og herligt liv på sejlbåden, så vil man nok synes om kollektionerne fra den amerikanske modeskaber Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger hører til en nyere generation af store modeskabere end den første generation, der tæller navne som Christian Dior og mange andre, og han er dermed en del af de store efterkrigsgenerationer, som har præget verden efter 2. verdenskrig.

Tommy Hilfiger er født i 1951og lancerede sin første kollektion af herretøj i 1992. Selve firmaet Tommy Hilfiger er stiftet i midten af 1980’erne. I dag dækker mærket tøj og sko, parfume og en lang række andre ting som håndklæder og sengetøj.

Når man vælger tøj fra den amerikanske designer, så signalerer man overskud og casual stil, der samtidig er elegant og stilfuldt. Nogle gange siger man, at Tommy Hilfiger designer tøj til den hvide middelklasse, men rent faktisk er hans tøj også blevet meget populært blandt hip hop musikere med sort baggrund. Så det er mere det signal af afslappet overskudsliv, som han står for, end et særligt tilhørsforhold til en bestemt klasse i samfundet.

Tommy Hilfiger lægger sig med sine kollektioner i kølvandet af det fritids- og casual tøj, som også en designer som Ralph Lauren har stået for. Det er tøj, der afspejler opgangstiden efter 2. Verdenskrig, men det er også tøj, som signalerer kvalitet og gode materialer. Når man går i tøj fra Tommy Hilfiger viser man dermed ikke blot, at man har overskud, men også at man vælger kvalitet i en klassisk, holdbar stil, hvor det ikke bare er lyn-forbrug og nyt tøj hele tiden, som det handler om.

Skal du på sejltur eller bliver inviteret til havefest, kunne det måske være en god idé at tage noget afslappet og flot Hilfiger tøj på, så du er på sikker grund, når det gælder din påklædning. hans tøj er godt til hverdag og fest, så mød trygt op i det.

Kommentarer lukket til Tommy Hilfiger – et amerikansk modeikon
ashe