Mode og miljø

Sådan kan du føle dig bedre tilpas i tøj

Har du et enormt tøjskab, men aldrig noget at tage på? Hvis du har svært ved at føle dig godt tilpas med dit nuværende klædeskab, kan du få tips og tricks til garderoben lige her.

Føl efter før du kigger i spejlet

Det kan altid hjælpe at bruge gode spejle til at se om tøj passer os. Men faktisk kan du bruge et trick, som handler om at undgå spejlet i første omgang. Tag tøj på og føl først om du føler dig godt tilpas i tøjet. Lær at mærke efter om du kan lide hvordan tøjet sidder på kroppen. Når du først har tjekket dette, kan du bagefter kigge i spejlet på væggen for at få en bedre ide af hvordan det hele sidder.

Vælg tøj alt efter din kropstype

Søg hjælp til at finde frem til det tøj, som passer til din kropstype. Når du lærer din krop ad kende og finder ud af hvordan du fx vælger den perfekte kjole alt efter din kropsform, bliver det meget nemmere at føle sig bedre tilpas i tøj.

Ryd ud i garderoben

Tøjkriser opstår ofte, når det virker uoverskueligt at vælge dagens outfit. Derfor kan det være til enorm gavn af rydde ud i garderoben, så du kun ejer det tøj, som rent faktisk får dig til at føle dig godt tilpas.

Drop brysteholderen

Generelt føler du dig bedst tilpas, når du tager det tøj på, som du har lyst til at have på. Hvis du ikke har lyst til at gå med BH, kan du lade være med det. I sidste ende handler det om at du føler dig godt tilpas.

Køb ikke tøj baseret på prisen

Nogle gange, kan vi ende op med at købe tøj fordi det er til en god pris. Men i disse tilfælde kan vi ende med at blive mere lokket af prisskiltet end selve tøjet.

Kommentarer lukket til Sådan kan du føle dig bedre tilpas i tøj
ashe