Mode og miljø

Skab din egen stil med modetøj og hårpragt

Er du modebevidst, så kan du skabe din helt egen personlige stil ved at udvælge og sammensætte trendy tøj. Hver gang der kommer en ny tøjkollektion på gaden, så er det din chance for at udtrykke, hvem du er gennem din stilbevidste tøjsmag. Vil du fx gerne se yngre ud, end du er, så kan du gøre det ved at tage noget smart tøj på.

Få dit hår tilbage med hårtransplantation

Til gengæld kan du hurtigt komme til at se ældre ud, hvis du i en ung alder begynder at tabe håret. Hårtab er ofte arveligt, men kan også være forårsaget af fx stress. For mange, især mænd, er det et tabu at tabe håret tidligt. Nogle mænd dækker over hårtab ved at gå med hue, imens andre barberer sig helt skaldet. Men heldigvis findes der en anden god løsning, for hos www.nordichair.com kan du få en hårtransplantation og dermed få dit hår tilbage. Med en hårtransplantation og en ny smart frisure kan du beholde dit friske og ungdommelige look i længere tid.

Hvilket signal sender du til omverdenen?

For langt de fleste af os betyder udseendet meget, selvom vi siger til os selv og hinanden, at det er det indre der tæller. Men det er det ydre førstehåndsindtryk, som vi ofte bedømmer hinanden på. Derfor vil de fleste af os gerne se flotte og velplejede ud, klæde os i smart og elegant tøj og have en flot hårpragt. Du vil helt sikkert kunne finde modetøj, som passer til din smag og netop det signal, du ønsker at sende til dine omgivelser.

Hvor finder du tøj, som matcher dig?

Er du mand kan du tage på shoppetur i herretøjsbutikker i København og finde alt, hvad du har brug for. Her er tøj både til hverdag og fest. En kvindes påklædning på jobbet kan give anledning til mange diskussioner, for hvordan bør man egentligt klæde sig som karrierekvinde? Hvor nedringet kan man tillade sig at være? Skal man altid gå i flade sko? Skal man klæde sig som en mand? Nogle kan måske have brug for en guide til karrierekvinders tøjstil, så de bedre kan vælge noget tøj, som er passende på jobbet. Vi vil dog anbefale, at man altid klæder sig i tøj, man føler sig komfortabel i.

Kommentarer lukket til Skab din egen stil med modetøj og hårpragt
ashe