Mode og miljø

Sådan kan du klæde dig selvsikkert på

Der er mange måder at klæde sig selvsikkert på. Først og fremmest, kan det naturligvis være forbundet med tøj. Det kan dog også forbindes med andre afgørende faktorer. Du får det hele med lige her.

Skønhed starter indefra

Vi kommer til moden længere nede, men det er vigtigt at fremhæve at skønhed hviler inden i dig. Hvis du døjer med problemer med ryggen, hudproblemer i ansigtet eller grumme isninger i tænderne kan det påvirke hvordan du viser dig selv frem.

Derfor er det vigtigt at du gør noget ved tandproblemerne, benytter hudplejeprodukter til en fin ansigtshud og løser andre udfordringer. Når du føler dig godt tilpas med dit udseende, vil du højst sandsynligt føle dig endnu bedre tilpas med det tøj, du har på.

Gå med det tøj du elsker

Der er mange, som har svært ved at finde ud af hvilken tøjsstil, der passer dem bedst. Det føles måske nemmere sagt end gjort, men det handler først og fremmest om at finde ud af hvilket tøj du kan lide.

Der er nærmest tale om en “mission impossible”, hvis du prøver at klæde dig på efter hvad der er “korrekt”. Hvis du tager en trøje på og føler at den sidder forkert, eller du konstant skal rette den til, vil det højst sandsynligt gå ud over hvordan du viser dig selv frem. Derfor kan det være bedre at donere den, så en anden kan få glæde af den.

Gør det nemt at klæde dig selv på

De fleste personer har travlt i hverdagen. Derfor kan det være utroligt frustrerende at kigge på et fyldt tøjskab og stadigvæk føle det som om, at man ikke har noget at tage på. Du kan løse den udfordring ved at fokusere på tøj i fire eller fem forskellige nuancer.

Hvis du f.eks. tager beige, brun, hvid, sort og grå, er der tale om minimalistiske farver. Ikke alene kan du nemmere sætte top og bund sammen i ens nuancer, de kan også sættes sammen på kryds og tværs.

Dette tip kan både hjælpe dig i hverdagen og når du skal på ferie. Det er meget nemmere at pakke kufferten med tøj i mere eller mindre ens nuancer. På den måde skal du ikke planlægge alle dine looks på forhånd.

Stress påvirker dit look

I forlængelse af den forrige sektion er det vigtigt at fremhæve at stress også kan påvirke dit look.

Du vil ofte se mere træt ud, når du er stresset. Hvis du døjer med stress, har du sikkert også mindre overskud til at tænke over hvilket tøj og tilbehør du bør gå med. Derfor anbefaler vi dig at gøre noget ved stressen lidt efter lidt. Forhåbentligt kan det hjælpe dig til at blive mere selvsikker i din hverdag.

Kommentarer lukket til Sådan kan du klæde dig selvsikkert på
ashe